+420 222 539 539
Пн - Пт: от 8 до 22 часов, сб - вс:. 9 утра - 22 вечера

Hotel TOMMY Отзывы

рейтинг отеля

94%
идеальный

by 379 reviews

  • Персонал

    95%
  • Чистота

    97%
  • Оборудование

    93%
  • Комфорт

    91%
  • Соотношение цена / качество

    91%
Show reviews written by:
Show reviews in:
Сортировать по:
Show:

Anonym

одинокий путешественник, 11.9.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • maximální spokojenost, velice ochotný personál, určitě se ještě vrátíme

  • nelze nic vytknout, vše bylo perfektní

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Regina Holubářová

одинокий путешественник, 3.9.2017

Liberecký kraj

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Zuzana Ševečková

одинокий путешественник, 27.8.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 14.8.2017

Čeština

  • Overall rating
94 %
  • Velice příjemný personál (recepce, restaurace i wellness), klidné prostředí, pěkné vybavení, výborná kuchyně.

  • Nic.

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
10
Cena/kvalita
9
Hotel TOMMY replied to this review.
Dobrý den, děkujeme Vám moc za krásné hodnocení našeho Hotelu Tommy. Jsme moc rádi, že jste byli se službami našeho hotelu spokojeni. Budeme se na Vás těšit kdykoliv příště. Kolektiv Hotelu Tommy

Magda Bohušová

Пожилые пары, 12.8.2017

Moravskoslezský kraj

  • Overall rating
100 %
  • Hotel je v klidné části Náchoda a také v samotném hotelu je klid. V okolí je hodně přírodních i kulturních a historických zajímavostí. Informace o nich jsou v hotelu dostupné .Zajímavá místa lze navšrívit i v blízkém Polsku

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel TOMMY replied to this review.
Dobrý den paní Bohušová,
moc, moc Vám děkujeme za krásné hodnocení služeb našeho Hotelu Tommy. Největší ocenění pro nás je, když od nás hosté odjíždějí spokojeni a odpočati. Budeme se na Vás těšit příště. Kolektiv Hotelu Tommy

Anonym

Пожилые пары, 8.8.2017

Středočeský kraj

  • Overall rating
90 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
7

Miroslav Horák

Пожилые пары, 4.8.2017

Jihomoravský kraj

  • Overall rating
90 %
  • Milý a ochotný personál Čisté pokoje Snídaně

  • Hotelové menu - já osobně jsem zastánce jednoduché a české kuchyně. Proto mě jejich menu moc neoslovilo

Personál
10
Služby
8
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Vlasta Havránková

Пожилые пары, 2.8.2017

Ústecký kraj

  • Overall rating
100 %
  • Milý personál,krásné prostředí,není co zlepšovat......vše na výbornou.....

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 2.8.2017

Čeština

  • Overall rating
72 %
  • Klid, pohoda a zejména nádherné okolí

  • Slabší nabídka wellness

Personál
7
Služby
7
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
7

vladimír holub

Пожилые пары, 30.7.2017

Moravskoslezský kraj

  • Overall rating
98 %
  • hotel, služby, čistota , personál vemi dobrá kuchyně.

  • hluk v okolí v nočních hodinách

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Dana Petrášová

одинокий путешественник, 22.7.2017

Čeština

  • Overall rating
78 %
  • vše

  • nic

Personál
10
Služby
10
Čistota
6
Komfort
7
Cena/kvalita
6

Blanka Šeberová

Пожилые пары, 9.7.2017

Ústecký kraj

  • Overall rating
88 %
  • komfortní hotel i pokoj strava chutná personál ochotný, vstřícný

Personál
9
Služby
8
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Radoslava Vyskočilová

Пожилые пары, 1.7.2017

Jihomoravský kraj

  • Overall rating
100 %
  • Ubytování v klidné lokalitě. Ochotný, velice milý a vstřícný personál. Perfektní snídaně (dostatek ovoce a zeleniny), stále doplňováno. Večeře výborné, hezky servírované. (pro mne moc kalorické) Pěkné ubytování.

  • V koupelně by bylo vhodné mít více háčků na ručníky a sušák na plavky.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Zdeněk John

Пожилые пары, 27.6.2017

Ústecký kraj

  • Overall rating
100 %
  • Umístění hotelu v pěkném prostředí. Krásně rekonstruovaná budova jak z venku tak všechny mě přístupné prostory. Příjemné vystupování a chování všech pracovníků hotelu. Servírování pokrmů a jejich velice dobrá chuť. Výborná organizace návštěv a provádění procedur ve středisku Wellness Prostě vše. Děkujeme za příjemně strávený víkend.

  • Nemám jedinou připomínku!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Молодая пара, 20.6.2017

Středočeský kraj

  • Overall rating
92 %
  • Pěkný a klidný hotel, skvělý personál. Určitě se do hotelu rádi vrátíme.

  • Bohužel velmi omezený výběr v jídelním lísku.

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Šárka Masáková

Пожилые пары, 19.6.2017

Karlovarský kraj

  • Overall rating
96 %
  • Příjemný a ochotný personál Pestrá a chutná strava - dokonce i bezlepková.

  • Ten chlápek u bazénu. Sluníčko brzy ráno do okna a pekař pod oknem. Možná by to vyřešily žaluzie na východní či jihovýchodní straně. Malé posezení venku.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Marie Roupcová

Группы друзей, 19.6.2017

Královéhradecký kraj

  • Overall rating
88 %
  • Vybavení hotelu Tommy bylo odpovídající nabídce. Čisto, ochotný personál. Vyráželi jsme na turistiku do okolí. Okolí Hvězdy výběr turistických tras, nádhernou přírodou. V hotelu Hvězda dobré jídlo i přijatelná cena za něj.

  • V hotelu Tommy neuvěřitelně předražené menu - přes 200,- Kč. Proto hodnotím špatně - poměr cena/kvalita. Jídlo bylo chutné - průměrné, objednali jsme si ho pouze jednou, další nabídku nemohu hodnotit, cena tohoto menu nás odradila od stravování se v hotelu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
4

Anonym

Пожилые пары, 17.6.2017

Jihočeský kraj

  • Overall rating
92 %
  • tichý hotel v krásné přírodě parkování bezplatné hned u hotelu wifi na pokoji

  • opravdu malá televizní obrazovka

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 3.6.2017

Čeština

  • Overall rating
82 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
8

Zdeněk Zumr

одинокий путешественник, 31.5.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • S pobytem v hotelu TOMMY v Náchodě jsme byli VELMI spokojeni. Personál,jak na recepci,v jídelně,restauraci i ve welness byl milý,příjemný a ochotný. ..S kvalitou a množstvím jídla nebyl sebemenší broblém,všechno bylo velmi dobré. Protože jsme si výlety plánovali sami,,nemůžeme dobře okolí hodnotit. Vřele pobyt v tomto hotelu doporučujeme!!! Zdeněk a Naďa Zumrovi

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.