+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Hotel TOMMY Bewertungen

Hotelbewertung

94%
Perfekt

by 379 reviews

  • Personal

    95%
  • Sauberkeit

    97%
  • Ausstattung

    93%
  • Komfort

    91%
  • Preis-leistungverhältnis

    91%
Bewertungen anzeigen Geschrieben von:
Bewertungen zeigen:
Sortieren nach:
Show:

Anonymus

Einzelreisende, 11.9.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • maximální spokojenost, velice ochotný personál, určitě se ještě vrátíme

  • nelze nic vytknout, vše bylo perfektní

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Regina Holubářová

Einzelreisende, 3.9.2017

Liberecký kraj

  • Gesamtbewertung
80 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Zuzana Ševečková

Einzelreisende, 27.8.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 14.8.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
94 %
  • Velice příjemný personál (recepce, restaurace i wellness), klidné prostředí, pěkné vybavení, výborná kuchyně.

  • Nic.

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
10
Cena/kvalita
9
Hotel TOMMY replied to this review.
Dobrý den, děkujeme Vám moc za krásné hodnocení našeho Hotelu Tommy. Jsme moc rádi, že jste byli se službami našeho hotelu spokojeni. Budeme se na Vás těšit kdykoliv příště. Kolektiv Hotelu Tommy

Magda Bohušová

Älteres Paar, 12.8.2017

Moravskoslezský kraj

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Hotel je v klidné části Náchoda a také v samotném hotelu je klid. V okolí je hodně přírodních i kulturních a historických zajímavostí. Informace o nich jsou v hotelu dostupné .Zajímavá místa lze navšrívit i v blízkém Polsku

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel TOMMY replied to this review.
Dobrý den paní Bohušová,
moc, moc Vám děkujeme za krásné hodnocení služeb našeho Hotelu Tommy. Největší ocenění pro nás je, když od nás hosté odjíždějí spokojeni a odpočati. Budeme se na Vás těšit příště. Kolektiv Hotelu Tommy

Anonymus

Älteres Paar, 8.8.2017

Středočeský kraj

  • Gesamtbewertung
90 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
7

Miroslav Horák

Älteres Paar, 4.8.2017

Jihomoravský kraj

  • Gesamtbewertung
90 %
  • Milý a ochotný personál Čisté pokoje Snídaně

  • Hotelové menu - já osobně jsem zastánce jednoduché a české kuchyně. Proto mě jejich menu moc neoslovilo

Personál
10
Služby
8
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Vlasta Havránková

Älteres Paar, 2.8.2017

Ústecký kraj

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Milý personál,krásné prostředí,není co zlepšovat......vše na výbornou.....

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 2.8.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
72 %
  • Klid, pohoda a zejména nádherné okolí

  • Slabší nabídka wellness

Personál
7
Služby
7
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
7

vladimír holub

Älteres Paar, 30.7.2017

Moravskoslezský kraj

  • Gesamtbewertung
98 %
  • hotel, služby, čistota , personál vemi dobrá kuchyně.

  • hluk v okolí v nočních hodinách

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Dana Petrášová

Einzelreisende, 22.7.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
78 %
  • vše

  • nic

Personál
10
Služby
10
Čistota
6
Komfort
7
Cena/kvalita
6

Blanka Šeberová

Älteres Paar, 9.7.2017

Ústecký kraj

  • Gesamtbewertung
88 %
  • komfortní hotel i pokoj strava chutná personál ochotný, vstřícný

Personál
9
Služby
8
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Radoslava Vyskočilová

Älteres Paar, 1.7.2017

Jihomoravský kraj

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Ubytování v klidné lokalitě. Ochotný, velice milý a vstřícný personál. Perfektní snídaně (dostatek ovoce a zeleniny), stále doplňováno. Večeře výborné, hezky servírované. (pro mne moc kalorické) Pěkné ubytování.

  • V koupelně by bylo vhodné mít více háčků na ručníky a sušák na plavky.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Zdeněk John

Älteres Paar, 27.6.2017

Ústecký kraj

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Umístění hotelu v pěkném prostředí. Krásně rekonstruovaná budova jak z venku tak všechny mě přístupné prostory. Příjemné vystupování a chování všech pracovníků hotelu. Servírování pokrmů a jejich velice dobrá chuť. Výborná organizace návštěv a provádění procedur ve středisku Wellness Prostě vše. Děkujeme za příjemně strávený víkend.

  • Nemám jedinou připomínku!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Junges Paar, 20.6.2017

Středočeský kraj

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Pěkný a klidný hotel, skvělý personál. Určitě se do hotelu rádi vrátíme.

  • Bohužel velmi omezený výběr v jídelním lísku.

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Šárka Masáková

Älteres Paar, 19.6.2017

Karlovarský kraj

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Příjemný a ochotný personál Pestrá a chutná strava - dokonce i bezlepková.

  • Ten chlápek u bazénu. Sluníčko brzy ráno do okna a pekař pod oknem. Možná by to vyřešily žaluzie na východní či jihovýchodní straně. Malé posezení venku.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Marie Roupcová

Gruppe von Freunden, 19.6.2017

Královéhradecký kraj

  • Gesamtbewertung
88 %
  • Vybavení hotelu Tommy bylo odpovídající nabídce. Čisto, ochotný personál. Vyráželi jsme na turistiku do okolí. Okolí Hvězdy výběr turistických tras, nádhernou přírodou. V hotelu Hvězda dobré jídlo i přijatelná cena za něj.

  • V hotelu Tommy neuvěřitelně předražené menu - přes 200,- Kč. Proto hodnotím špatně - poměr cena/kvalita. Jídlo bylo chutné - průměrné, objednali jsme si ho pouze jednou, další nabídku nemohu hodnotit, cena tohoto menu nás odradila od stravování se v hotelu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
4

Anonymus

Älteres Paar, 17.6.2017

Jihočeský kraj

  • Gesamtbewertung
92 %
  • tichý hotel v krásné přírodě parkování bezplatné hned u hotelu wifi na pokoji

  • opravdu malá televizní obrazovka

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 3.6.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
82 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
8

Zdeněk Zumr

Einzelreisende, 31.5.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • S pobytem v hotelu TOMMY v Náchodě jsme byli VELMI spokojeni. Personál,jak na recepci,v jídelně,restauraci i ve welness byl milý,příjemný a ochotný. ..S kvalitou a množstvím jídla nebyl sebemenší broblém,všechno bylo velmi dobré. Protože jsme si výlety plánovali sami,,nemůžeme dobře okolí hodnotit. Vřele pobyt v tomto hotelu doporučujeme!!! Zdeněk a Naďa Zumrovi

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.