+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Hotel TOMMY Recenzje

Ocena hotelu

94%
Znakomicie

by 379 reviews

  • Personel

    95%
  • Czystość

    97%
  • Wyposażenie

    93%
  • Komfort

    91%
  • Cena

    91%
Wyświetl recenzje napisane przez:
Wyświetl recenzje w:
Sortuj według:
Show:

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 11.9.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • maximální spokojenost, velice ochotný personál, určitě se ještě vrátíme

  • nelze nic vytknout, vše bylo perfektní

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Regina Holubářová

podróżujący w pojedynkę, 3.9.2017

Liberecký kraj

  • Cena ogólna
80 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Zuzana Ševečková

podróżujący w pojedynkę, 27.8.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 14.8.2017

Čeština

  • Cena ogólna
94 %
  • Velice příjemný personál (recepce, restaurace i wellness), klidné prostředí, pěkné vybavení, výborná kuchyně.

  • Nic.

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
10
Cena/kvalita
9
Hotel TOMMY replied to this review.
Dobrý den, děkujeme Vám moc za krásné hodnocení našeho Hotelu Tommy. Jsme moc rádi, že jste byli se službami našeho hotelu spokojeni. Budeme se na Vás těšit kdykoliv příště. Kolektiv Hotelu Tommy

Magda Bohušová

para, 12.8.2017

Moravskoslezský kraj

  • Cena ogólna
100 %
  • Hotel je v klidné části Náchoda a také v samotném hotelu je klid. V okolí je hodně přírodních i kulturních a historických zajímavostí. Informace o nich jsou v hotelu dostupné .Zajímavá místa lze navšrívit i v blízkém Polsku

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel TOMMY replied to this review.
Dobrý den paní Bohušová,
moc, moc Vám děkujeme za krásné hodnocení služeb našeho Hotelu Tommy. Největší ocenění pro nás je, když od nás hosté odjíždějí spokojeni a odpočati. Budeme se na Vás těšit příště. Kolektiv Hotelu Tommy

Anonim

para, 8.8.2017

Středočeský kraj

  • Cena ogólna
90 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
7

Miroslav Horák

para, 4.8.2017

Jihomoravský kraj

  • Cena ogólna
90 %
  • Milý a ochotný personál Čisté pokoje Snídaně

  • Hotelové menu - já osobně jsem zastánce jednoduché a české kuchyně. Proto mě jejich menu moc neoslovilo

Personál
10
Služby
8
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Vlasta Havránková

para, 2.8.2017

Ústecký kraj

  • Cena ogólna
100 %
  • Milý personál,krásné prostředí,není co zlepšovat......vše na výbornou.....

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 2.8.2017

Čeština

  • Cena ogólna
72 %
  • Klid, pohoda a zejména nádherné okolí

  • Slabší nabídka wellness

Personál
7
Služby
7
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
7

vladimír holub

para, 30.7.2017

Moravskoslezský kraj

  • Cena ogólna
98 %
  • hotel, služby, čistota , personál vemi dobrá kuchyně.

  • hluk v okolí v nočních hodinách

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Dana Petrášová

podróżujący w pojedynkę, 22.7.2017

Čeština

  • Cena ogólna
78 %
  • vše

  • nic

Personál
10
Služby
10
Čistota
6
Komfort
7
Cena/kvalita
6

Blanka Šeberová

para, 9.7.2017

Ústecký kraj

  • Cena ogólna
88 %
  • komfortní hotel i pokoj strava chutná personál ochotný, vstřícný

Personál
9
Služby
8
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Radoslava Vyskočilová

para, 1.7.2017

Jihomoravský kraj

  • Cena ogólna
100 %
  • Ubytování v klidné lokalitě. Ochotný, velice milý a vstřícný personál. Perfektní snídaně (dostatek ovoce a zeleniny), stále doplňováno. Večeře výborné, hezky servírované. (pro mne moc kalorické) Pěkné ubytování.

  • V koupelně by bylo vhodné mít více háčků na ručníky a sušák na plavky.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Zdeněk John

para, 27.6.2017

Ústecký kraj

  • Cena ogólna
100 %
  • Umístění hotelu v pěkném prostředí. Krásně rekonstruovaná budova jak z venku tak všechny mě přístupné prostory. Příjemné vystupování a chování všech pracovníků hotelu. Servírování pokrmů a jejich velice dobrá chuť. Výborná organizace návštěv a provádění procedur ve středisku Wellness Prostě vše. Děkujeme za příjemně strávený víkend.

  • Nemám jedinou připomínku!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

dorośli, 20.6.2017

Středočeský kraj

  • Cena ogólna
92 %
  • Pěkný a klidný hotel, skvělý personál. Určitě se do hotelu rádi vrátíme.

  • Bohužel velmi omezený výběr v jídelním lísku.

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Šárka Masáková

para, 19.6.2017

Karlovarský kraj

  • Cena ogólna
96 %
  • Příjemný a ochotný personál Pestrá a chutná strava - dokonce i bezlepková.

  • Ten chlápek u bazénu. Sluníčko brzy ráno do okna a pekař pod oknem. Možná by to vyřešily žaluzie na východní či jihovýchodní straně. Malé posezení venku.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Marie Roupcová

grupa przyjaciół, 19.6.2017

Královéhradecký kraj

  • Cena ogólna
88 %
  • Vybavení hotelu Tommy bylo odpovídající nabídce. Čisto, ochotný personál. Vyráželi jsme na turistiku do okolí. Okolí Hvězdy výběr turistických tras, nádhernou přírodou. V hotelu Hvězda dobré jídlo i přijatelná cena za něj.

  • V hotelu Tommy neuvěřitelně předražené menu - přes 200,- Kč. Proto hodnotím špatně - poměr cena/kvalita. Jídlo bylo chutné - průměrné, objednali jsme si ho pouze jednou, další nabídku nemohu hodnotit, cena tohoto menu nás odradila od stravování se v hotelu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
4

Anonim

para, 17.6.2017

Jihočeský kraj

  • Cena ogólna
92 %
  • tichý hotel v krásné přírodě parkování bezplatné hned u hotelu wifi na pokoji

  • opravdu malá televizní obrazovka

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 3.6.2017

Čeština

  • Cena ogólna
82 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
8

Zdeněk Zumr

podróżujący w pojedynkę, 31.5.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • S pobytem v hotelu TOMMY v Náchodě jsme byli VELMI spokojeni. Personál,jak na recepci,v jídelně,restauraci i ve welness byl milý,příjemný a ochotný. ..S kvalitou a množstvím jídla nebyl sebemenší broblém,všechno bylo velmi dobré. Protože jsme si výlety plánovali sami,,nemůžeme dobře okolí hodnotit. Vřele pobyt v tomto hotelu doporučujeme!!! Zdeněk a Naďa Zumrovi

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.